1. blackfriday
  2. BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm

BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm B9710.005. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm. 

Specificaties BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm
MerkBK
FabrikantcodeB9710.005

Over BK B9710.005

Met de BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm haal je een complete en veelzijdige set pannen in huis. Deze set biedt niet alleen twee kookpannen van 24 cm en 28 cm, maar ook twee koekenpannen van dezelfde afmetingen. Met deze pannen kun je gemakkelijk een heerlijke maaltijd bereiden voor zowel kleine als grote gezelschappen. De koekenpan van 24 cm is perfect voor het bakken van aardappelen, terwijl de andere koekenpan van 28 cm ideaal is voor het bereiden van grote stukken vlees, zoals sappige biefstukken. De kookpannen zijn voorzien van een handig afgietsysteem, waardoor je vloeistoffen snel en eenvoudig kunt afgieten zonder dat je een vergiet nodig hebt. Draai de deksel een kwartslag en deze blijft stevig op zijn plaats, zodat je veilig kunt afgieten zonder dat de deksel van de pan valt. Daarnaast zijn de kookpannen voorzien van een handige maataanduiding, zodat je vloeistoffen direct in de pan kunt afmeten. Na het koken kun je de kookpannen eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine en ze vervolgens stapelen om ruimte te besparen in je keukenkastje. De koekenpannen hebben een langere levensduur wanneer je ze met de hand afwast. Deze pannenset is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol dankzij het glazen deksel en de hoogwaardige.

Pluspunten
  • Je brengt een veelzijdige pannenset naar huis met zowel kookpannen als koekenpannen van verschillende maten. Deze pannenset heeft een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor de pannen robuust zijn en lang meegaan. De kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven gebruikt worden tot 230 graden Celsius.

Minpunten
  • De RVS handgrepen worden warm tijdens het koken, daarom heb je ovenwanten nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm

Bekijk of de BK Q-Linair Master Glas Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK B9710.005, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!