1. BK Q-linair Master Glas Pannenset 5-delig

BK Q-linair Master Glas Pannenset 5-delig Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Q-linair Master Glas Pannenset 5-delig B9710.005. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Q-linair Master Glas Pannenset 5-delig. 

Specificaties BK Q-linair Master Glas Pannenset 5-delig
MerkBK
FabrikantcodeB9710.005

Over BK B9710.005

Met de BK Q-linair Master Glas Pannenset 5-delig wordt het afgieten van vloeistoffen een fluitje van een cent dankzij het handige afgietsysteem. Je hoeft alleen maar de deksel een kwartslag te draaien en deze zit stevig vast, zodat hij niet van de pan valt tijdens het afgieten. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook het gedoe van het gebruiken van een vergiet. Deze pannenset bevat ook een soeppan, waarmee je in één keer genoeg soep kunt maken voor meer dan 10 personen. Dankzij de transparante glazen deksels kun je het kookproces nauwlettend in de gaten houden zonder dat er warmte verloren gaat. Bovendien zijn de pannen voorzien van een handige maataanduiding, zodat je vloeistoffen direct in de pan kunt afmeten. Na het koken kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine en ze vervolgens stapelen om ruimte te besparen in je keukenkastje.

Pluspunten
  • Met het afgietsysteem kun je de deksel vergrendelen, zodat je hete vloeistoffen eenvoudig en veilig kunt afgieten. Dankzij de handige literaanduiding kun je vloeistoffen direct in de pannen afmeten. Deze pannenset heeft een uitstekende bouwkwaliteit, waardoor ze duurzaam en lang meegaan.

Minpunten
  • Rvs handgrepen worden warm tijdens het koken, dus je hebt ovenwanten nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Q-linair Master Glas Pannenset 5-delig

Bekijk of de BK Q-linair Master Glas Pannenset 5-delig mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK B9710.005, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!