1. BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm

BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm B9711.005. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm. 

Specificaties BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm
MerkBK
FabrikantcodeB9711.005

Over BK B9711.005

Met de BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm haal je een complete en veelzijdige set pannen in huis. Deze set is perfect voor het bereiden van verschillende gerechten. In de koekenpan van 24 cm kun je bijvoorbeeld heerlijke gebakken aardappelen voor 3 personen maken, terwijl je in de andere pan van 28 cm gemakkelijk 3 grote sappige biefstukken kunt bakken. Deze pannenset is voorzien van een handig afgietsysteem, waardoor je vloeistoffen snel en gemakkelijk kunt afgieten. Door de deksel een kwartslag te draaien, blijft deze stevig vastzitten aan de pan en valt hij niet tijdens het afgieten. Dit betekent dat je geen apart vergiet meer nodig hebt. Bovendien is de kookpan voorzien van een handige maataanduiding, zodat je vloeistoffen direct in de pan kunt afmeten. Na het koken kun je de kookpannen eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine. Dankzij het stapelbare ontwerp kun je ze vervolgens gemakkelijk opbergen en ruimte besparen in je keukenkastjes. De koekenpannen hebben een langere levensduur als je ze met de hand afwast. Met de BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm haal je niet alleen een praktische en duurzame pannenset in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • In deze set kookpannen zit ook een koekenpan waarin je ingrediënten kunt bakken en braden. Deze pannen hebben een hoogwaardige bouwkwaliteit, waardoor ze stevig zijn en lang meegaan. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 230 graden Celsius.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de RVS handgrepen warm, dus heb je ovenwanten nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm

Bekijk of de BK Q-Linair Master Black Pannenset + Koekenpannen 24 + 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK B9711.005, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!