1. BK Fortalit Frituurpan 24 cm

BK Fortalit Frituurpan 24 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Fortalit Frituurpan 24 cm B1208.424. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Fortalit Frituurpan 24 cm. 

Specificaties BK Fortalit Frituurpan 24 cm
MerkBK
FabrikantcodeB1208.424

Over BK B1208.424

Met de BK Fortalit Frituurpan 24 cm kun je nu gemakkelijk frituren op je fornuis, warmte- of inductieplaat. Deze frituurpan is voorzien van een handig frituurmandje, waardoor je de patat veilig kunt laten zakken in de hete olie. De frituurpan is gemaakt van geëmailleerd plaatstaal, waardoor hij de warmte uitstekend vasthoudt en de temperatuur constant blijft, zodat je snacks perfect gaar worden. Wat deze frituurpan extra handig maakt, zijn de pootjes onder het frituurmandje. Hierdoor kun je je frietjes eenvoudig laten uitlekken boven de pan, zodat ze niet te vet worden. En als je een keer geen zin hebt in een vette hap, kun je het mandje eruit halen en de frituurpan gebruiken om bijvoorbeeld gehaktballen of stoofvlees te maken. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want deze frituurpan kan gewoon in de vaatwasser. Met de BK Fortalit Frituurpan 24 cm geniet je dus van heerlijke snacks en gerechten, zonder gedoe en met gemakkelijk schoonmaken achteraf.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde mand is deze pan ook geschikt om te frituren. De binnenkant van de pan is geëmailleerd en glad, waardoor de ingrediënten niet vastkleven en je de pan gemakkelijk schoon kunt maken. De braadpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basiskwaliteit qua bouw, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- of topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Fortalit Frituurpan 24 cm

Bekijk of de BK Fortalit Frituurpan 24 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK B1208.424, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!