1. blackfriday
  2. BK Conical+ Soeppan 24 cm

BK Conical+ Soeppan 24 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Conical+ Soeppan 24 cm B4320.324. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Conical+ Soeppan 24 cm. 

Specificaties BK Conical+ Soeppan 24 cm
MerkBK
FabrikantcodeB4320.324

Over BK B4320.324

Het BK Conical+ Soeppan 24 cm is het pronkstuk van BK en heeft al een prominente plek veroverd in menig keuken als trendy stijlicoon. Het opvallende conische ontwerp met een geborstelde roestvrijstalen uitstraling blijft onverminderd populair. Daarnaast is het 18/10 roestvrij staal van bijzonder hoge kwaliteit en duurzaam. De BK Conical+ soeppan is voorzien van stevige en vuurvaste handgrepen, zodat je de pan veilig kunt hanteren. Bovendien zijn de pannen gemakkelijk stapelbaar, waardoor je ruimte kunt besparen in je keukenkastjes. Daarnaast is de pan voorzien van een handige maatverdeling aan de binnenkant, zodat je nauwkeurig ingrediënten kunt afmeten. De BK Conical+ soeppan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan ook veilig worden gebruikt in de oven, ongeacht de temperatuur. Dankzij de uitstekende warmteopname en -verdeling zul je telkens weer succesvolle gerechten bereiden. Voeg deze hoogwaardige en veelzijdige soeppan toe aan je keukencollectie en geniet van de uitstekende prestaties en het stijlvolle ontwerp.

Pluspunten
  • In een kookpan met een inhoud van 6 liter maak je pasta voor gemiddeld 9 tot 10 personen. Dankzij de handige literaanduiding meet je vloeistoffen direct af in de pan. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven bij elke temperatuur.

Minpunten
  • De deksel is niet van glas, waardoor je warmte verliest als je hem optilt om je gerecht in de gaten te houden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Conical+ Soeppan 24 cm

Bekijk of de BK Conical+ Soeppan 24 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK B4320.324, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!