1. BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset

BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset B4395.748. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset. 

Specificaties BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset
MerkBK
FabrikantcodeB4395.748

Over BK B4395.748

Met de BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset kun je direct aan de slag in de keuken. Deze set bestaat namelijk uit 4 kookpannen, 2 koekenpannen en een steelpan. Dit is ontzettend handig, omdat je meteen verschillende soorten pannen in huis haalt. Wat deze pannen extra stevig maakt, is het triply design. De pannen zijn namelijk gemaakt van een combinatie van roestvrijstaal en aluminium. Dankzij dit materiaal warmen de pannen snel en gelijkmatig op. Bovendien kun je ze op alle warmtebronnen gebruiken, inclusief in de oven tot een temperatuur van 230 graden Celsius. Een ander voordeel van deze pannenset is de aanwezigheid van glazen deksels. Hierdoor kun je je gerecht goed in de gaten houden zonder de deksels op te tillen. Dit zorgt voor energiezuinig koken en helpt je om sneller een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. En als je klaar bent, kun je de pannen gewoon in de vaatwasser zetten. Zo wordt opruimen een eitje!

Pluspunten
  • In deze set pannen zitten ook twee koekenpannen, waarin je ingrediënten kunt bakken en braden. Deze pannen hebben een hoogwaardige bouwkwaliteit, waardoor ze sterk zijn en lang meegaan. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven gebruikt worden tot 230 graden Celsius.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden roestvrijstalen handgrepen warm, dus je hebt ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset

Bekijk of de BK Conical Deluxe Pannenset 4-delig + Koekenpannenset mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK B4395.748, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!