1. blackfriday
  2. BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan CC006271-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan. 

Specificaties BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan
MerkBK
FabrikantcodeCC006271-001

Over BK CC006271-001

Met de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan haal je een complete bakpannenset in huis die perfect is voor al jouw kookavonturen. In de koekenpannen van 24 en 28 cm bak je moeiteloos heerlijke aardappelen en sappige stukken vlees voor het gezin. Daarnaast biedt de wokpan alle ruimte die je nodig hebt om knapperige groenten te roerbakken. Deze set is niet alleen praktisch, maar ook gezond. Dankzij de sterke PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag kun je op een vetarme en gezonde manier koken. Dit betekent dat je minder olie of boter hoeft te gebruiken, terwijl je gerechten nog steeds perfect worden bereid. Bovendien zijn de pannen vrij van schadelijke chemische stoffen, waardoor je met een gerust hart kunt koken. De BK Brilliant Koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 160 graden Celsius. Zelfs tijdens het bakken blijven de handgrepen koel, waardoor je de pannen veilig kunt verplaatsen, zelfs naar de eettafel. En het beste van alles? Na gebruik kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasser reinigen, waardoor het opruimen een fluitje van een cent wordt. Maak je klaar om de meest briljante gerechten te creëren met deze fantastische pannenset.

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een wokpan, zodat je ingrediënten kunt roerbakken. De pannen van BK worden op een duurzame manier geproduceerd, waardoor ze vrij zijn van PFAS. Een keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze eerder slijten en minder stevig zijn dan pannen van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan

Bekijk of de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK CC006271-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!