1. blackfriday
  2. BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan CC006270-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan. 

Specificaties BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan
MerkBK
FabrikantcodeCC006270-001

Over BK CC006270-001

Met de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan haal je een complete set van 3 keramische bakpannen in huis. Deze set is perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor 2 personen. In de koekenpannen bak je moeiteloos aardappelen en stukken vlees, terwijl de hapjespan ideaal is voor het maken van een smaakvolle risotto of shakshuka. Deze pannenset is voorzien van een sterke PFAS vrije keramische antiaanbaklaag, waardoor je op een gezonde en vetarme manier kunt bakken. Bovendien zijn de pannen vrij van schadelijke chemische stoffen, waardoor je met een gerust hart kunt koken. Dankzij de geschiktheid voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot aan 160 graden Celsius, kun je de pannen veelzijdig gebruiken. Een ander handig kenmerk van deze pannenset is dat de handgrepen tijdens het bakken niet warm worden. Dit zorgt ervoor dat je de pannen veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen, bijvoorbeeld naar de eettafel. Na gebruik kun je de pannen moeiteloos reinigen in de vaatwasser, waardoor je nog meer tijd overhoudt om te genieten van je heerlijke maaltijd. Met de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar ook veel kookplezier!

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een hapjespan, waarin je ingrediënten kunt bakken en braden. De pannen van BK zijn duurzaam geproduceerd, waardoor ze vrij zijn van PFAS. Een keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze eerder slijten en minder stevig zijn dan pannen van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan

Bekijk of de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK CC006270-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!