1. BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm CC006272-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm. 

Specificaties BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm
MerkBK
FabrikantcodeCC006272-001

Over BK CC006272-001

Met de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een set van 2 krachtige keramische koekenpannen in huis. Deze pannen zijn ideaal voor het bakken van heerlijke maaltijden. De kleine pan is perfect voor het bakken van aardappelen voor 2 personen, terwijl de grote pan geschikt is voor het bereiden van 2 stukken vlees. Een van de belangrijkste kenmerken van deze pannen is de sterke PFAS vrije keramische antiaanbaklaag. Dankzij deze laag kun je op een gezonde en vetarme manier bakken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schadelijke chemische stoffen. Bovendien maakt de antiaanbaklaag het gebruik van weinig olie of boter mogelijk. De BK Brilliant Koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot aan 160 graden Celsius. De handgrepen van de pannen blijven tijdens het bakken koel, waardoor je ze veilig kunt verplaatsen naar de eettafel. Na gebruik kunnen de pannen eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser. Kortom, met de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je niet alleen kwalitatieve pannen in huis, maar ook een gezonde en gemakkelijke manier van koken.

Pluspunten
  • De BK pan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij geen PFAS bevat. Een keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. Je kunt de bakpan gebruiken op alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk of de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK CC006272-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!