1. blackfriday
  2. BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm CC006273-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm. 

Specificaties BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm
MerkBK
FabrikantcodeCC006273-001

Over BK CC006273-001

Met de BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm haal je een complete en veelzijdige set keramische koekenpannen in huis. Deze set bestaat uit 3 verschillende pannen, elk met een andere grootte, zodat je ze kunt gebruiken voor diverse ingrediënten en gerechten. De kleine pan is perfect voor het bakken van een heerlijk gebakken eitje, terwijl de twee grotere pannen ideaal zijn voor het bereiden van aardappelen, vlees of vis. Wat deze pannenset echt uniek maakt, is de PFAS-vrije keramische baklaag. Dit betekent dat je op een gezonde manier kunt bakken, zonder dat er schadelijke chemische stoffen in je eten terechtkomen. Bovendien zijn deze pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot aan 160 graden Celsius. Dit biedt je de mogelijkheid om je gerecht warm te houden, zelfs nadat je gasten zijn vertrokken. Na een heerlijke maaltijd wil je natuurlijk niet te veel tijd besteden aan het schoonmaken van de pannen. Gelukkig kunnen deze pannen gewoon in de vaatwasser gereinigd worden, wat je tijd en moeite bespaart. Met de BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm haal je niet alleen hoogwaardige en gezonde pannen in huis, maar ook een praktische en tijdbesparende oplossing voor al je kookavonturen.

Pluspunten
  • De BK pan is duurzaam gemaakt, zodat hij vrij is van PFAS. Een keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen worden gebruikt in de oven tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van een basisklasse, waardoor hij sneller verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Bekijk of de BK Brilliant Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK CC006273-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!