1. blackfriday
  2. BK Brilliant Koekenpan 28 cm

BK Brilliant Koekenpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Brilliant Koekenpan 28 cm CC006269-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Brilliant Koekenpan 28 cm. 

Specificaties BK Brilliant Koekenpan 28 cm
MerkBK
FabrikantcodeCC006269-001

Over BK CC006269-001

Met de BK Brilliant Koekenpan 28 cm kun je op een milieubewuste manier aardappelen bakken voor wel 4 personen. Deze pan is voorzien van een keramische baklaag die volledig vrij is van PFAS, waardoor er geen schadelijke chemische stoffen vrijkomen tijdens het koken. Bovendien zorgt deze speciale baklaag ervoor dat de ingrediënten sneller krokant en gaar worden, omdat hij geschikt is voor hoge temperaturen. De BK Brilliant Koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot een temperatuur van 160 graden Celsius. Dit betekent dat je de pan ook in de oven kunt plaatsen om je gerecht langer warm te houden. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over hete handgrepen, want tijdens het koken blijft de handgreep koel. Hierdoor kun je de pan veilig van het fornuis naar de tafel verplaatsen. En het beste van alles is dat je de pan na het koken gewoon in de vaatwasser kunt zetten, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de BK Brilliant Koekenpan 28 cm haal je niet alleen een duurzame en veilige pan in huis, maar ook een pan die garant staat voor heerlijke gerechten die perfect gaar en knapperig zijn. Voeg deze pan toe aan je keukencollectie en geniet van de vele voordelen die hij te bieden heeft.

Pluspunten
  • De BK pan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. Met een keramische coating kan je ingrediënten snel krokant bakken op hoge temperaturen. Je kan de bakpan gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een mindere bouwkwaliteit dan een midden- en topklasse pan, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Brilliant Koekenpan 28 cm

Bekijk of de BK Brilliant Koekenpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK CC006269-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!