1. blackfriday
  2. BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow

BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow H6075.528. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow. 

Specificaties BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow
MerkBK
FabrikantcodeH6075.528

Over BK H6075.528

Met de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow kun je heerlijk mals stoofvlees of een pittige curry bereiden. Deze braadpan heeft een inhoud van maar liefst 6,7 liter, waardoor hij perfect is voor het bereiden van een grote hoeveelheid stoofvlees voor een groot gezelschap. Deze braadpan is gemaakt van duurzaam gietijzer en zorgt voor een uitstekende warmteverspreiding. Hierdoor kun je gerechten zoals hachée of een goed gevulde ratatouille langzaam laten garen, waardoor de smaken zich optimaal ontwikkelen. De druipringen aan de binnenkant van de deksel zorgen ervoor dat het opkomende vocht gelijkmatig over het gerecht wordt verspreid, waardoor er rijke smaken ontstaan. Als je wacht op visite, maar je stoofpot is al klaar, kun je de pan eenvoudig in de oven zetten om het eten warm te houden. En na het eten hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want deze braadpan kan gewoon in de vaatwasmachine worden gereinigd. Zo kun je na het eten lekker ontspannen op de bank ploffen. Met de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke pan in huis voor heerlijke stoofgerechten.

Pluspunten
  • De druipringen in de deksel zorgen ervoor dat het vocht gelijkmatig verdeeld wordt in de pan, waardoor je gerecht lekker mals blijft. De braadpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en kan ook in de oven gebruikt worden tot wel 230 graden Celsius. Gietijzer is een materiaal dat lang meegaat en duurzaam is voor het leven.

Minpunten
  • Een gegoten ijzeren pan is vrij zwaar en verplaats je minder makkelijk dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow

Bekijk of de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK H6075.528, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!