1. blackfriday
  2. BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue

BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue H6074.528. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue. 

Specificaties BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue
MerkBK
FabrikantcodeH6074.528

Over BK H6074.528

Met de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue maak je heerlijk mals stoofvlees of een smaakvolle curry. Deze braadpan is perfect voor het bereiden van grote hoeveelheden stoofvlees, dankzij de royale inhoud van 6,7 liter. Het duurzame gietijzer zorgt voor een uitstekende warmteverspreiding, waardoor je gerechten gelijkmatig kunt laten garen. Of je nu hachée of een goed gevulde ratatouille maakt, de BK Bourgogne Braadpan staat garant voor rijke smaken. De druipringen aan de binnenkant van de deksel zorgen ervoor dat het opkomende vocht gelijkmatig wordt verdeeld over het gerecht. Zo geniet je van een heerlijk sappig resultaat. En als je wacht op je gasten, maar je stoofpot is al klaar, kun je de pan gewoon in de oven zetten om het eten warm te houden. Na het eten hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want de BK Bourgogne Braadpan is vaatwasmachinebestendig. Dus plof lekker op de bank en geniet van je maaltijd, terwijl de vaatwasser al het werk voor je doet.

Pluspunten
  • De druipringen in de deksel zorgen ervoor dat het vocht gelijkmatig verdeeld wordt in de pan, waardoor jouw gerecht lekker mals blijft. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan ook gebruikt worden in de oven tot 230 graden Celsius. Gietijzer is een duurzaam materiaal dat een leven lang meegaat.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is behoorlijk zwaar en beweeg je minder makkelijk dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue

Bekijk of de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Royal Blue mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK H6074.528, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!