1. BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black

BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black H6071.528. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black. 

Specificaties BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black
MerkBK
FabrikantcodeH6071.528

Over BK H6071.528

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black is de perfecte pan voor het bereiden van mals stoofvlees of een pittige curry. Met een inhoud van maar liefst 6,7 liter is deze pan geschikt voor het bereiden van genoeg stoofvlees voor een groot gezelschap. Het duurzame gietijzer zorgt voor een uitstekende warmteverspreiding, waardoor je hachée of een goed gevulde ratatouille langzaam kunt laten garen. Dankzij de druipringen aan de binnenkant van de deksel verspreidt opkomend vocht gelijkmatig over het gerecht, waardoor er rijke smaken ontstaan. En als je wacht op visite, maar je stoofpot al klaar is, kun je de pan gewoon in de oven zetten om het eten warm te houden. Na het eten hoef je geen tijd te verspillen aan de afwas, want deze pan kan gewoon in de vaatwasmachine. Met de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black kun je heerlijke gerechten bereiden voor een groot gezelschap. De pan is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvol design. De zwarte kleur geeft een moderne uitstraling aan je keuken. Dus als je op zoek bent naar een duurzame en veelzijdige braadpan, dan is de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black de perfecte keuze.

Pluspunten
  • De druipringen in de deksel zorgen ervoor dat het vocht in de pan gelijkmatig verdeeld wordt, waardoor je gerecht lekker mals blijft. De braadpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan zelfs in de oven worden gebruikt tot aan 230 graden Celsius. Gietijzer is een duurzaam materiaal dat een leven lang meegaat.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is vrij zwaar en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black

Bekijk of de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Jet Black mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK H6071.528, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!