1. blackfriday
  2. BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red

BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red H6072.524. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red. 

Specificaties BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red
MerkBK
FabrikantcodeH6072.524

Over BK H6072.524

Voor de gepassioneerde kok is de BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red een onmisbaar item in de keuken. Deze rode pan is perfect voor het bereiden van heerlijke stoofgerechten, zoals hachee, of het langzaam garen van mals draadjesvlees. De pan kan worden gebruikt op alle warmtebronnen en is tevens geschikt om in de oven te plaatsen. Met een maximale temperatuur van 230 graden, is deze pan ideaal voor het opwarmen van gerechten. Naast zijn praktische eigenschappen, is deze gietijzeren pan ook een lust voor het oog. De druipringen in de deksel zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het kookvocht, waardoor het eten heerlijk mals blijft. Bovendien is de pan eenvoudig te reinigen, want na het koken kan hij gewoon in de vaatwasser geplaatst worden. Met de BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red voeg je niet alleen een stijlvolle pan toe aan je keuken, maar ook een pan waarmee je gerechten op een rustige en smaakvolle manier kunt bereiden.

Pluspunten
  • De druipringen in de deksel zorgen ervoor dat het vocht in de pan gelijkmatig verdeeld wordt, waardoor jouw gerecht lekker mals blijft. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, en kan worden gebruikt in de oven tot wel 230 graden Celsius. Gietijzer is een duurzaam materiaal en gaat een leven lang mee.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is behoorlijk zwaar en verplaats je minder makkelijk dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red

Bekijk of de BK Bourgogne Braadpan 24 cm Chili Red mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK H6072.524, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!