1. BK Bold Koekenpan 28 cm

BK Bold Koekenpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Bold Koekenpan 28 cm CC005753-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Bold Koekenpan 28 cm. 

Specificaties BK Bold Koekenpan 28 cm
MerkBK
FabrikantcodeCC005753-001

Over BK CC005753-001

De BK Bold Koekenpan 28 cm is een absolute must-have voor iedereen die van lekker eten houdt. Met deze pan schroei je moeiteloos 2 heerlijke stukken rood vlees dicht, dankzij de hoogwaardige roestvrijstalen baklaag. Deze baklaag zorgt ervoor dat het vlees zijn knapperigheid en sappen behoudt, waardoor elke hap een waar genot is. Deze veelzijdige pan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief de oven tot aan 160 graden Celsius. Het lichte gewicht en de handige kunststof handgreep maken het verplaatsen van de pan van het fornuis naar de eettafel veilig en gemakkelijk. De handgreep blijft altijd koel tijdens het bakken, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over verbrande handen. Na het bakken is het schoonmaken van de koekenpan een fluitje van een cent. Het wordt aanbevolen om de pan met de hand af te wassen, zodat de levensduur van de pan wordt verlengd en je er nog jarenlang plezier van kunt hebben. Kortom, de BK Bold Koekenpan 28 cm is de ideale pan voor de echte kookliefhebber die op zoek is naar perfectie in elke maaltijd.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan worden gebruikt in de oven tot 160 graden Celsius. Dankzij de roestvrijstalen baklaag kun je gemakkelijk een stuk rood vlees dichtschroeien.

Minpunten
  • Deze pan heeft een matige bouwkwaliteit, wat betekent dat hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Bold Koekenpan 28 cm

Bekijk of de BK Bold Koekenpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK CC005753-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!