1. BK Bold Hapjespan 28 cm

BK Bold Hapjespan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Bold Hapjespan 28 cm CC005756-001. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Bold Hapjespan 28 cm. 

Specificaties BK Bold Hapjespan 28 cm
MerkBK
FabrikantcodeCC005756-001

Over BK CC005756-001

Met de BK Bold Hapjespan 28 cm bereid je moeiteloos een overheerlijke shakshuka of jambalaya. Deze pan wordt geleverd met een glazen deksel, waardoor je gerecht langzaam en gelijkmatig kan garen zonder warmte te verliezen. Dit betekent dat je maaltijd sneller klaar is, omdat de warmte binnenin de pan blijft. De hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot wel 160 graden Celsius. Hierdoor blijft je eten langer warm, ideaal voor gezellige avonden aan tafel. De kunststoffen handgreep zorgt ervoor dat je de pan veilig en gemakkelijk van het fornuis naar de eettafel kunt verplaatsen. Na het koken reinig je de pan eenvoudig met de hand, waardoor je de levensduur van de pan verlengt. Met de BK Bold Hapjespan 28 cm geniet je van heerlijke gerechten boordevol smaak. Dankzij de meegeleverde glazen deksel kun je je creaties perfect laten sudderen en langzaam garen. Hierdoor blijven alle smaken en aroma's optimaal behouden. Daarnaast zorgt de deksel ervoor dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt, waardoor je gerecht perfect bereid wordt. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief in de oven tot wel 160 graden Celsius. Dit biedt je de mogelijkheid om je gerecht warm te houden of zelfs verder te laten garen. De kunststoffen handgreep zorgt voor een veilige en comfortabele grip, z.

Pluspunten
  • Met de glazen deksel bereid je gerechten langzaam en kun je jouw gerecht in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 160 graden Celsius. De kunststof greep is minder duurzaam dan roestvrij staal (rvs) en kan smelten.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basis bouwkwaliteit, dus hij slijt eerder en is minder stevig dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Bold Hapjespan 28 cm

Bekijk of de BK Bold Hapjespan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK CC005756-001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!