1. blackfriday
  2. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm B2701.848. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm. 

Specificaties BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm
MerkBK
FabrikantcodeB2701.848

Over BK B2701.848

Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm haal je niet alleen twee koekenpannen, maar ook een hapjespan in huis. In de koekenpannen kun je heerlijke aardappelen en sappige hamburgers bereiden voor wel 3 personen. De hapjespan is ideaal voor het maken van een smaakvol eenpansgerecht. De pannen uit de Balans serie zijn niet alleen goed voor het milieu, maar hebben ook een sterke keramische baklaag. Dankzij deze laag kun je korter en heter bakken, waardoor de vitaminen en smaak van je ingrediënten behouden blijven. Deze veelzijdige pannen kunnen op alle warmtebronnen gebruikt worden en kunnen zelfs in de oven tot 160 graden Celsius. Dit is erg handig als je je gerecht nog even warm wilt houden. En na het bakken hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want de pannen kunnen gewoon in de vaatwasser gereinigd worden. Kortom, met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm haal je een complete set in huis waarmee je eenvoudig en gezond kunt koken. De pannen zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en zorgen ervoor dat je gerechten altijd perfect lukken. Ontdek nu zelf het gemak en de kwaliteit van deze fantastische pannenset!

Pluspunten
  • Deze pannenset bevat ook een hapjespan, zodat je kunt roerbakken en stoofschotels kunt maken. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen veilig in de oven worden gebruikt tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basis bouwkwaliteit, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

Bekijk of de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK B2701.848, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!