1. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm B2701.948. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm. 

Specificaties BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm
MerkBK
FabrikantcodeB2701.948

Over BK B2701.948

Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm haal je een veelzijdige set van 3 keramische bakpannen in huis. Deze set bestaat uit twee koekenpannen van 24 en 28 cm en een grillpan van 28 cm. Met de koekenpannen kun je heerlijk aardappelen en vlees bakken, terwijl de grillpan perfect is voor het grillen van hamburgers en het creëren van die kenmerkende grillstrepen. De pannen uit de Balans serie zijn voorzien van een sterke keramische baklaag. Dit zorgt ervoor dat je ingrediënten sneller en heter worden gebakken, waardoor de vitaminen en smaken behouden blijven. Bovendien zijn deze pannen geschikt voor alle warmtebronnen, waardoor je ze kunt gebruiken op gas, elektrische en keramische kookplaten. Daarnaast kunnen de pannen ook veilig in de oven worden gebruikt tot een temperatuur van 160 graden Celsius, wat handig is als je gerechten langer warm wilt houden. Na het gebruik van de pannen kun je ze eenvoudig reinigen in de vaatwasser, wat zorgt voor extra gemak en tijdsbesparing. Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm haal je niet alleen kwalitatieve pannen in huis, maar ook een complete set waarmee je een verscheidenheid aan gerechten kunt bereiden. Laat je inspireren en geniet van het gemak en de veelzijdigheid van deze pannenset.

Pluspunten
  • In deze pannenset is ook een grillpan bijgevoegd, zodat je stukken vlees met de karakteristieke grillstrepen kunt grillen. De keramische bekleding is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven worden gebruikt tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van een basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm

Bekijk of de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK B2701.948, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!