1. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm B2701.748. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm. 

Specificaties BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm
MerkBK
FabrikantcodeB2701.748

Over BK B2701.748

Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een sterke en duurzame pannenset in huis. Deze set bestaat uit twee pannen, een van 24 cm en een van 28 cm, waarmee je moeiteloos heerlijke maaltijden kunt bereiden. In de pan van 24 cm kun je tot wel 3 porties aardappelen bakken, terwijl je met de pan van 28 cm zelfs 6 porties aardappelen kunt bereiden. Zo kun je zowel kleine als grote gezelschappen in één keer voorzien van een smakelijke maaltijd. De BK Balans Koekenpannenset staat bekend om zijn sterke keramische antiaanbaklaag en uitstekende warmteverdeling. Hierdoor kun je vetarm en op hoge temperaturen koken, tot wel 400°C. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en zorgen ervoor dat je gerechten gelijkmatig en snel gaar worden. Bovendien is de antiaanbaklaag krasbestendig, waardoor de pannen langer meegaan en gemakkelijk te reinigen zijn. Na gebruik spoel je de pannen eenvoudig af met wat lauw water en een beetje afwasmiddel, waardoor je ze snel weer kunt gebruiken. Kortom, met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm geniet je van hoogwaardige kwaliteit en bakgemak in één!

Pluspunten
  • De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven gebruikt worden tot 160 graden Celsius. De keramische anti-aanbaklagen zijn geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt. Aluminium pannen zijn lichtgewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan midden- en topklasse pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk of de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK B2701.748, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!