1. blackfriday
  2. BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs

BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs B2701.748. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs. 

Specificaties BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs
MerkBK
FabrikantcodeB2701.748

Over BK B2701.748

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte pan om heerlijke pannenkoeken in te bakken, is de BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs de ideale keuze. Deze pan behoort tot de Balans serie en staat bekend om zijn milieuvriendelijkheid en keramische baklaag. Met deze pan kun je korter en heter bakken, zelfs tot een indrukwekkende temperatuur van 400°C. Daarnaast is de pan uitgerust met een krasbestendige antiaanbaklaag, waardoor je er lang plezier van zult hebben. De aluminium constructie zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en maakt de pan bovendien licht van gewicht. Na gebruik kun je de pan eenvoudig reinigen met een beetje afwasmiddel en lauw water. Maar dat is nog niet alles! De BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs heeft nog enkele handige eigenschappen die hem onderscheiden van andere pannen op de markt. Zo beschikt hij over een ergonomische handgreep die comfortabel in de hand ligt en een stevige grip biedt. Daarnaast is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Of je nu een gasfornuis, elektrische kookplaat of inductiekookplaat hebt, deze pan kan overal gebruikt worden. Bovendien is hij ook nog eens geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je hem kunt gebruiken voor het bereiden van diverse gerechten. Met de BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs haal je een veelzijdige en duurzame pan in huis. Dankzij zijn uitstekende warmtever.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. Dankzij de keramische coating slijt de pan minder snel dan een pan met een normale anti-aanbaklaag. Een aluminium pan is licht van gewicht, waardoor je hem makkelijker kunt verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit, dus hij slijt eerder en is minder stevig dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs

Bekijk of de BK Balans Koekenpan 28 cm Grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK B2701.748, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!