1. blackfriday
  2. BK Balans Grillpan 28 cm Grijs

BK Balans Grillpan 28 cm Grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van BK Balans Grillpan 28 cm Grijs B2701.948. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op BK Balans Grillpan 28 cm Grijs. 

Specificaties BK Balans Grillpan 28 cm Grijs
MerkBK
FabrikantcodeB2701.948

Over BK B2701.948

Maak kennis met de BK Balans Grillpan 28 cm Grijs, de ideale keuze voor het grillen van groenten, steaks of biefstukken met de kenmerkende grillstrepen. Dankzij de hoogwaardige keramische baklaag bereik je sneller en hetere temperaturen, waardoor je altijd een perfect eindresultaat bereikt. Met deze grillpan kun je vlees zelfs tot een temperatuur van 400°C grillen, terwijl je ingrediënten niet vastkleven aan de bodem van de pan. De BK Balans Grillpan 28 cm Grijs is vervaardigd uit duurzaam aluminium en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Dit betekent dat je pan snel opwarmt en je meerdere stukken vlees achter elkaar kunt grillen zonder dat de pan afkoelt. Daarnaast is de pan eenvoudig te reinigen, want je kunt hem gewoon in de vaatwasmachine plaatsen. Zo bespaar je tijd en energie na een heerlijke maaltijd. Met de BK Balans Grillpan 28 cm Grijs til je jouw grillvaardigheden naar een hoger niveau. Geniet van de perfecte grillstrepen op je favoriete gerechten en ervaar het gemak van deze hoogwaardige pan. Voeg deze grillpan toe aan je keukencollectie en ontdek een nieuwe wereld van smaakvolle gerechten.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 160 graden Celsius. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig worden gebakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de BK Balans Grillpan 28 cm Grijs

Bekijk of de BK Balans Grillpan 28 cm Grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de BK B2701.948, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!