1. Bialetti New Venus Induction 6 kopjes

Bialetti New Venus Induction 6 kopjes Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bialetti New Venus Induction 6 kopjes 7255. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bialetti New Venus Induction 6 kopjes. 

Specificaties Bialetti New Venus Induction 6 kopjes
MerkBialetti
Fabrikantcode7255

Over Bialetti 7255

Met de Bialetti New Venus Induction 6 kopjes kun je maar liefst 6 heerlijke espresso's bereiden, en dit kan op alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie. Deze percolator is niet alleen superhandig, maar ook erg veilig in gebruik. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verbranden van je handen, want de percolator is voorzien van een ergonomisch handvat met een antislip grip. Zodra de koffie klaar is, kun je de percolator veilig van de warmtebron halen. Je zult weten wanneer dit het geval is, omdat je een vrolijk fluitend geluid zult horen. Het deksel van de percolator kun je gemakkelijk openklappen met je duim, dankzij het handige klepje. Na het zetten van de koffie kun je de onderdelen eenvoudig met de hand schoonmaken. De percolator is gemaakt van roestvrij staal en heeft een extra stevige behuizing, waardoor hij gegarandeerd lang meegaat. Met behulp van deze percolator kun je kleine, maar sterke kopjes koffie maken. Eén kopje is vergelijkbaar met een dubbele espresso. Met de Bialetti New Venus Induction 6 kopjes kun je genieten van heerlijke en aromatische espresso's, gewoon in je eigen keuken. Dankzij de mogelijkheid om de percolator op inductie te gebruiken, is deze geschikt voor alle moderne keukens. Je kunt nu gemakkelijk en veilig je favoriete koffie zetten, zonder dat je je handen hoeft te branden. Het.

Pluspunten
  • Je kunt de percolator gebruiken op alle soorten warmtebronnen, zelfs op inductie. De percolator kan 6 kopjes per keer maken.

Minpunten
  • Reinig de percolator handmatig; demonteer alle onderdelen en spoel ze meteen af. Let op! Laat de percolator niet te lang op je warmtebron staan, anders brandt de koffie aan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bialetti New Venus Induction 6 kopjes

Bekijk of de Bialetti New Venus Induction 6 kopjes mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bialetti 7255, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!