1. blackfriday
  2. Bialetti New Moka Induction Zwart 6 kopjes

Bialetti New Moka Induction Zwart 6 kopjes Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bialetti New Moka Induction Zwart 6 kopjes 6936. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bialetti New Moka Induction Zwart 6 kopjes. 

Specificaties Bialetti New Moka Induction Zwart 6 kopjes
MerkBialetti
Fabrikantcode6936

Over Bialetti 6936

Met de Bialetti New Moka Induction Zwart 6 kopjes maak je moeiteloos 6 heerlijke kopjes espresso. Deze percolator is geschikt voor alle soorten warmtebronnen en heeft een stevige behuizing van roestvrij staal. Dankzij de eenvoudige bediening geniet je binnen enkele minuten van verse espresso, gemaakt van gemalen koffie en water. Vul het onderste reservoir met water en voeg de koffie toe aan het filter. Druk de gemalen koffie stevig aan en schroef de percolator in elkaar. Plaats de percolator vervolgens op de warmtebron en wacht tot je het bekende fluitje hoort. Dan weet je dat je heerlijke espresso klaar is om geserveerd te worden. Na gebruik kun je de onderdelen van de percolator eenvoudig met de hand schoonmaken. Met deze percolator zet je kleine, maar sterke kopjes koffie. Elk kopje is vergelijkbaar met een dubbele espresso, dus je kunt genieten van een intense smaakervaring. De Bialetti New Moka Induction Zwart 6 kopjes is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Met zijn zwarte kleur en strakke design past hij perfect bij elke interieurstijl. Kortom, met deze percolator haal je de authentieke Italiaanse koffiebeleving in huis.

Pluspunten
  • Je kunt de percolator op alle soorten warmtebronnen gebruiken, inclusief inductie. De percolator kan 6 kopjes per keer zetten.

Minpunten
  • Reinig de percolator handmatig; demonteer alle onderdelen en spoel ze direct af. Let op! Laat de percolator niet te lang op je warmtebron staan, anders verbrandt de koffie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bialetti New Moka Induction Zwart 6 kopjes

Bekijk of de Bialetti New Moka Induction Zwart 6 kopjes mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bialetti 6936, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!