1. blackfriday
  2. Bialetti Moka Express 9 kopjes

Bialetti Moka Express 9 kopjes Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bialetti Moka Express 9 kopjes 1165. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bialetti Moka Express 9 kopjes. 

Specificaties Bialetti Moka Express 9 kopjes
MerkBialetti
Fabrikantcode1165

Over Bialetti 1165

Met de Bialetti Moka Express 9 kopjes kun je nu maar liefst 9 kleine kopjes heerlijke koffie zetten in één keer! Deze handige percolator is geschikt voor gebruik op zowel gaspitten als elektrische kookplaten. Het ergonomisch gevormde handvat zorgt voor een stevige grip en maakt het gebruik van deze percolator extra comfortabel. Zowel het handvat als de knop op het deksel zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor ze tijdens het koffiezetten koel blijven. Met deze percolator maak je niet zomaar koffie, maar kleine, sterke kopjes vol smaak en aroma. Eén kopje koffie uit deze percolator staat gelijk aan een dubbele espresso. Dankzij het slimme design en de uitstekende kwaliteit kun je keer op keer genieten van een heerlijke kop koffie. Het zetten van koffie met de Bialetti Moka Express 9 kopjes is niet alleen een genot voor je smaakpapillen, maar ook een feestje voor het oog. De klassieke uitstraling en het Italiaanse vakmanschap maken deze percolator tot een echte eyecatcher in jouw keuken.

Pluspunten
  • Dankzij de kunststof handgreep blijft de grip koel tijdens het zetten van koffie. De percolator is geschikt om 9 kopjes per keer te zetten.

Minpunten
  • De percolator is niet compatibel met inductie. Let op! Laat de percolator niet te lang op je warmtebron staan, anders zal de koffie verbranden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bialetti Moka Express 9 kopjes

Bekijk of de Bialetti Moka Express 9 kopjes mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bialetti 1165, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!