1. blackfriday
  2. Bialetti Moka Express 6 kopjes

Bialetti Moka Express 6 kopjes Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bialetti Moka Express 6 kopjes 1163. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bialetti Moka Express 6 kopjes. 

Specificaties Bialetti Moka Express 6 kopjes
MerkBialetti
Fabrikantcode1163

Over Bialetti 1163

Met de Bialetti Moka Express 6 kopjes kan je nu nog meer heerlijke koffie zetten! Deze percolator is speciaal ontworpen om 6 kleine kopjes koffie in één keer te bereiden. Of je nu op gas kookt of een elektrische kookplaat gebruikt, deze percolator past perfect in elke keuken. Wat deze percolator echt uniek maakt, is het ergonomisch gevormde handvat. Hierdoor heb je altijd een stevige grip tijdens het schenken van je koffie. Bovendien zijn zowel het handvat als de knop op het deksel gemaakt van kunststof, waardoor ze koel blijven tijdens het zetten van je koffie. Met de Bialetti Moka Express 6 kopjes kan je genieten van kleine, maar sterke kopjes koffie. Elk kopje koffie dat je zet met deze percolator is vergelijkbaar met een dubbele espresso. Dus als je van sterke koffie houdt, is dit de perfecte keuze voor jou. Voeg nu nog meer plezier toe aan je koffiemomenten met de Bialetti Moka Express 6 kopjes!

Pluspunten
  • Dankzij het plastic handvat blijft de greep koel tijdens het koffiezetten. De percolator is geschikt voor het zetten van 6 kopjes per keer.

Minpunten
  • De percolator is niet compatibel met inductie. Let op! Laat de percolator niet te lang op je warmtebron staan, anders verbrandt de koffie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bialetti Moka Express 6 kopjes

Bekijk of de Bialetti Moka Express 6 kopjes mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bialetti 1163, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!