1. blackfriday
  2. Bialetti Moka Express 4 kopjes

Bialetti Moka Express 4 kopjes Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bialetti Moka Express 4 kopjes 1164. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bialetti Moka Express 4 kopjes. 

Specificaties Bialetti Moka Express 4 kopjes
MerkBialetti
Fabrikantcode1164

Over Bialetti 1164

Met de Bialetti Moka Express 4 kopjes kun je nu nog meer genieten van je ochtendkoffie. Deze percolator heeft een capaciteit van 4 kleine kopjes koffie in één keer, waardoor je snel en gemakkelijk koffie kunt zetten voor jezelf en je gasten. De Moka Express is geschikt voor gebruik op gas of een elektrische kookplaat, waardoor je flexibel bent in het gebruik ervan. Het handvat van de percolator is ergonomisch gevormd, waardoor het comfortabel in de hand ligt en zorgt voor een goede grip tijdens het schenken. Bovendien zijn zowel het handvat als de knop op het deksel gemaakt van kunststof, waardoor ze koel blijven tijdens het koffiezetten en je je handen niet brandt. Wat deze percolator echt bijzonder maakt, is de kwaliteit van de koffie die je ermee kunt zetten. Met een percolator maak je kleine, sterke kopjes koffie, vergelijkbaar met een dubbele espresso. Dit zorgt voor een intense smaakbeleving en een heerlijke start van je dag. Voeg gewoon je favoriete gemalen koffie toe en geniet binnen enkele minuten van een heerlijk kopje koffie.

Pluspunten
  • De percolator is in staat om 4 kopjes per keer te maken. Het kunststof handvat zorgt ervoor dat de greep tijdens het koffiezetten koel blijft.

Minpunten
  • De percolator is niet geschikt voor inductie. Pas op! Laat de percolator niet te lang op je warmtebron staan, anders verbrandt de koffie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bialetti Moka Express 4 kopjes

Bekijk of de Bialetti Moka Express 4 kopjes mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bialetti 1164, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!