1. blackfriday
  2. Beko RSSA290M33XBN

Beko RSSA290M33XBN Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko RSSA290M33XBN 7.501.720.034. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko RSSA290M33XBN. 

Specificaties Beko RSSA290M33XBN
MerkBeko
Fabrikantcode7.501.720.034

Over Beko 7.501.720.034

De Beko RSSA290M33XBN is een stijlvolle en praktische koelkast voor het hele gezin. Met zijn zilveren kleur voegt hij een moderne touch toe aan elke keuken. Deze 1-deurs koelkast biedt voldoende ruimte om de boodschappen van 5 personen of meer op te slaan. Met 4 plateaus, 5 deurvakken en 1 grote groentelade kun je gemakkelijk een overzichtelijke indeling creëren, zodat je altijd snel kunt vinden wat je nodig hebt. Wat deze koelkast echt bijzonder maakt, is de geavanceerde luchtcirculatie. Het maakt niet uit waar je de pesto of vegetarische ham neerlegt, want de koelkast verspreidt de koele lucht gelijkmatig door het hele apparaat. Hierdoor is de temperatuur bovenin net zo koud als onderin, waardoor je voedsel langer vers blijft. Bovendien heeft deze koelkast een laag geluidsniveau van slechts 38 decibel, zodat je geen last hebt van storende geluiden. Je kunt dus ongestoord genieten van je favoriete serie terwijl de koelkast zijn werk doet. Naast zijn geweldige prestaties is de Beko RSSA290M33XBN ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Met de handige hevelgreep kun je de deur gemakkelijk met één hand openen. Dit is vooral handig wanneer je volle handen hebt of snel iets uit de koelkast wilt pakken. Kortom, met de Beko RSSA290M33.

Pluspunten
  • Door de luchtbeweging is het op ieder niveau even koel.

Minpunten
  • Een koelkast met energieklasse F is niet energiezuinig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko RSSA290M33XBN

Bekijk of de Beko RSSA290M33XBN mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.501.720.034, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!