1. Beko RSO46WEUN

Beko RSO46WEUN Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko RSO46WEUN 8.994.993.200. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko RSO46WEUN. 

Specificaties Beko RSO46WEUN
MerkBeko
Fabrikantcode8.994.993.200

Over Beko 8.994.993.200

De Beko RSO46WEUN is een compacte koelkast die perfect is voor kleine studentenkamers of om mee te nemen op de camping. Met deze koelkast kun je gemakkelijk de dagelijkse boodschappen van 1 of 2 personen bewaren. Wat deze koelkast echt handig maakt, is het aparte vak rechtsboven waarin je bevroren boodschappen kunt bewaren. Hierdoor blijven je ingevroren producten langer koel en vers. Een ander voordeel van de Beko RSO46WEUN is dat de achterkant van de koelkast is afgedekt, waardoor stof niet op het rooster kan vallen. Dit zorgt ervoor dat het energieverbruik van de koelkast constant blijft en jij minder tijd hoeft te besteden aan onderhoud. Bovendien heeft deze koelkast een laag geluidsniveau van slechts 35 decibel, waardoor hij relatief stil is. Je kunt dus ongestoord genieten van een spannend boek terwijl de koelkast zijn werk doet. Een ander handig kenmerk van de Beko RSO46WEUN is dat je gemakkelijk de draairichting van de deur kunt veranderen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat de koelkast perfect in je kamer past en optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Kortom, de Beko RSO46WEUN is de ideale mini koelkast voor studenten en kampeerliefhebbers die op zoek zijn naar een compacte, efficiënte en stille koeloplossing voor hun dagelijkse behoeften.

Pluspunten
  • Dankzij het geluidsniveau van slechts 35 decibel hoor je bijna niet dat hij aan staat. De condensor aan de achterzijde van de koelkast is bedekt en hoeft dus niet vrij te blijven van stof. Het heeft een mini-vriesvakje om bevroren boodschappen in te bewaren.

Minpunten
  • Met energieklasse F is het een niet-energiezuinige koelkast.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko RSO46WEUN

Bekijk of de Beko RSO46WEUN mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 8.994.993.200, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!