1. blackfriday
  2. Beko RCSA240K30WN

Beko RCSA240K30WN Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko RCSA240K30WN 7.519.620.024. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko RCSA240K30WN. 

Specificaties Beko RCSA240K30WN
MerkBeko
Fabrikantcode7.519.620.024

Over Beko 7.519.620.024

In de Beko RCSA240K30WN koel-vriescombinatie kan je gemakkelijk de boodschappen van 1 of 2 personen bewaren, zonder dat je veel onderhoud hoeft te verrichten. Deze koel-vriescombinatie is speciaal uitgerust met Low Frost technologie, waardoor het vriesgedeelte slechts 1 of 2 keer per jaar ontdooid hoeft te worden. Het vriesgedeelte beschikt over 3 handige lades, waarin je je diepvriespizza's, frituurhapjes en restjes kunt verdelen. Het koelgedeelte bevindt zich achter de bovenste deur. Hier kan je al je beleg, yoghurt en tapashapjes bewaren. De plateaus in het koelgedeelte zijn eenvoudig verstelbaar, zodat je snel ruimte kunt maken voor bijvoorbeeld een pan soep. Daarnaast biedt de deur voldoende ruimte voor flessen cola, boter en eieren. Dankzij de geavanceerde luchtcirculatie in deze koel-vriescombinatie blijft het overal even koel, waardoor het niet uitmaakt waar je je boodschappen neerlegt. Met de Beko RCSA240K30WN koel-vriescombinatie haal je een praktisch en onderhoudsvriendelijk apparaat in huis. Geniet van de ruime opslagmogelijkheden en de gelijkmatige koeling in zowel het vries- als het koelgedeelte. Deze koel-vriescombinatie is perfect voor kleine huishoudens en biedt alle gemakken die je nodig hebt om je boodschappen vers.

Pluspunten
  • Met Low Frost hoef je de vriesruimte slechts 1 à 2 keer per jaar te ontdooien. Dankzij de luchtcirculatie is het op elk schap even koel.

Minpunten
  • Een koelkast met energieklasse F is niet energiezuinig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko RCSA240K30WN

Bekijk of de Beko RCSA240K30WN mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.519.620.024, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!