1. blackfriday
  2. Beko HSM47530

Beko HSM47530 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko HSM47530 7.514.320.032. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko HSM47530. 

Specificaties Beko HSM47530
MerkBeko
Fabrikantcode7.514.320.032

Over Beko 7.514.320.032

De Beko HSM47530 is een fantastische toevoeging aan je keuken. Deze vrijstaande vrieskist heeft een indrukwekkende inhoud van 451 liter, waardoor je gemakkelijk een grote voorraad kunt aanleggen van al je favoriete diepvriesproducten. Of je nu gek bent op borrelhapjes, sorbetijs of diepvriesgroenten, met deze vriezer heb je altijd genoeg op voorraad. Maar dat is nog niet alles wat de Beko HSM47530 te bieden heeft. Stel je voor dat je een heerlijke maaltijd hebt bereid, zoals bakjes nasi met kipsaté, en je wilt deze graag bewaren voor de volgende dag. Geen probleem! Met deze vrieskist hoef je je nooit zorgen te maken dat je eten weggegooid moet worden. Bewaar het gewoon in de vriezer en geniet er op een later moment weer van. Een ander voordeel van de Beko HSM47530 is dat deze vriezer werkt bij een temperatuur tussen 10 en 43 graden Celsius. Dit betekent dat je hem het hele jaar door kunt gebruiken, zelfs in een geïsoleerde schuur. En om het nog gemakkelijker voor je te maken, is de vriezer voorzien van een handige diepvriesmand waarin je vaak gebruikte boodschappen, zoals een zak ijsblokjes of frambozen, kunt bewaren. Zo heb je altijd alles bij de hand wanneer je bijvoorbeeld een verfrissende smoothie wilt maken. Maar het beste van alles is dat je met de Beko HSM47530 vrijwel geen onderhoud hoeft te plegen.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 451 liter heb je een extra grote vriesruimte tot je beschikking. Dankzij Low Frost hoef je de vriezer slechts 1 à 2 keer per jaar te ontdooien. De vriezer kan ook gebruikt worden in niet-verwarmde ruimtes zoals een schuur of garage, met een minimale omgevingstemperatuur van 10 graden Celsius.

Minpunten
  • Een vriezer met energieklasse F is niet energiezuinig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko HSM47530

Bekijk of de Beko HSM47530 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.514.320.032, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!