1. blackfriday
  2. Beko HII64730UFT

Beko HII64730UFT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko HII64730UFT 7.757.188.685. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko HII64730UFT. 

Specificaties Beko HII64730UFT
MerkBeko
Fabrikantcode7.757.188.685

Over Beko 7.757.188.685

Met de Beko HII64730UFT ben je verzekerd van extra gemak tijdens het koken. Deze inductiekookplaat kan namelijk worden verbonden met je afzuigkap, waardoor de afzuigkap automatisch de standen aanpast op basis van de kookzone. Zelfs als je de standen hoger of lager zet, zorgt de Hob2Hood technologie ervoor dat je je volledig kunt concentreren op het bereiden van je gerecht. Deze kookplaat biedt ook de mogelijkheid om de twee linkerzones aan elkaar te koppelen, waardoor je ruimte creëert voor een grote grillpan. Perfect voor het grillen van zalm, hamburgers of paprika. Bovendien beschikt de Beko HII64730UFT over een handige boostfunctie, waarmee je binnen no-time kokend water hebt voor het koken van aardappelen of groenten. Veiligheid staat ook hoog in het vaandel bij deze kookplaat. Mocht er per ongeluk iets overkoken, dan schakelt de kookplaat automatisch uit om brandgevaar te voorkomen. Daarnaast is het mogelijk om voor elke kookzone een timerfunctie in te stellen, zodat je meerdere wekkers tegelijk kunt gebruiken. Met de Beko HII64730UFT wordt koken een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzone als één grote zone of als 2 aparte zones. Met een kookkwaliteit van topklasse heb je veel mogelijkheden om gerechten te bereiden. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch terugschakelt wanneer de gewenste temperatuur bereikt is.

Minpunten
  • De kookplaat beschikt niet over een braadzone voor langwerpige pannen en braadsledes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko HII64730UFT

Bekijk of de Beko HII64730UFT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.757.188.685, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!