1. blackfriday
  2. Beko HIGG64123SXNL

Beko HIGG64123SXNL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko HIGG64123SXNL 7.754.783.865. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko HIGG64123SXNL. 

Specificaties Beko HIGG64123SXNL
MerkBeko
Fabrikantcode7.754.783.865

Over Beko 7.754.783.865

Met de Beko HIGG64123SXNL breng je een 60 centimeter brede gaskookplaat naar je keuken. Deze kookplaat biedt voldoende ruimte om een uitgebreide maaltijd te bereiden. Op de grote branders kun je moeiteloos een grote pan plaatsen voor het bereiden van je favoriete gehaktballen. Daarnaast kun je op de 2 normale pitten tegelijkertijd je aardappelen en rode kool koken. En met de kleine sudderbrander maak je eenvoudig een heerlijke saus. Wat deze gaskookplaat echt bijzonder maakt, is de elektronische vonkontsteking. Hierdoor hoef je geen lucifer of aansteker meer te gebruiken om de branders aan te steken. Daarnaast zijn de geëmailleerde pannendragers vaatwasserbestendig, waardoor je ze eenvoudig kunt reinigen zonder gedoe. En als het vuur onverwachts dooft terwijl je aan het koken bent, sluit de kookplaat automatisch de gastoevoer af voor extra veiligheid. Met de Beko HIGG64123SXNL haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je keuken in huis, maar ook een betrouwbare en handige kookplaat die elke kookervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • De pannendragers kunnen in de vaatwasser gebruikt worden.

Minpunten
  • This cooktop does not have a wok burner to heat a large pan or wok

    .

    Deze kookplaat beschikt niet over een wokbrander om een grote pan of wok te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko HIGG64123SXNL

Bekijk of de Beko HIGG64123SXNL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.754.783.865, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!