1. blackfriday
  2. Beko HIC64400E

Beko HIC64400E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko HIC64400E 7.756.287.601. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko HIC64400E. 

Specificaties Beko HIC64400E
MerkBeko
Fabrikantcode7.756.287.601

Over Beko 7.756.287.601

Met de Beko HIC64400E keramische inbouw kookplaat bereid je moeiteloos jouw favoriete gerechten. Deze kookplaat beschikt over 4 kookzones, zodat je genoeg ruimte hebt om meerdere pannen tegelijkertijd te gebruiken. Met de handige touchbediening kies je eenvoudig het gewenste vermogen voor de perfecte bereiding. Deze kookplaat is voorzien van een overkookbeveiliging, waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn dat je maaltijd mislukt. Wanneer het dreigt over te koken, schakelt de kookplaat automatisch terug. Zo blijft je keuken schoon en voorkom je ongelukken. Daarnaast is deze kookplaat uitgerust met een kinderbeveiliging, zodat nieuwsgierige kindervingers de knoppen niet kunnen bedienen. Met de handige timer op de kookplaat bereid je eenvoudig een perfect hard- of zachtgekookt eitje. Daarnaast beschikt de Beko HIC64400E over een restwarmteindicatie, zodat je kunt zien of de kookzone nog heet is. Zo voorkom je onnodige brandwonden. Kortom, met de Beko HIC64400E haal je een veelzijdige en veilige kookplaat in huis waar je keer op keer van zult genieten.

Pluspunten
  • Met behulp van de overkookbeveiliging zullen de kookzones automatisch uitschakelen wanneer uw pan overkookt. Deze kookplaat is uitgerust met kinderbeveiliging, waardoor kinderen hem niet zomaar kunnen inschakelen.

Minpunten
  • Een keramische kookplaat is minder veilig en snel dan een inductiekookplaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko HIC64400E

Bekijk of de Beko HIC64400E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.756.287.601, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!