1. Beko GM15120DAPRNL

Beko GM15120DAPRNL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko GM15120DAPRNL 7.759.988.613. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko GM15120DAPRNL. 

Specificaties Beko GM15120DAPRNL
MerkBeko
Fabrikantcode7.759.988.613

Over Beko 7.759.988.613

Met de Beko GM15120DAPRNL heb je alle ruimte die je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Dit gasfornuis biedt plaats aan maar liefst 5 verschillende pannen, zodat je al je favoriete gerechten kunt klaarmaken. Of je nu curry, rijst of aardappelen wilt bereiden, met een breedte van 90 centimeter is er voldoende ruimte voor al jouw kookbehoeften. Een van de hoogtepunten van dit gasfornuis is de wokbrander in het midden. Hiermee kun je jouw favoriete noedelgerechten bereiden op een professionele manier. Bovendien is het fornuis uitgerust met een elektronische vonkontsteking, waardoor je de kookpitten kunt aansteken zonder het gedoe van lucifers of een aansteker. Maar dat is nog niet alles! De oven van de Beko GM15120DAPRNL heeft een indrukwekkende inhoud van 104 liter. Dit betekent dat je grote bakplaten met gegrilde groenten kunt bereiden of zelfs een verjaardagstaart kunt bakken op de heteluchtstand. Met dit gasfornuis heb je alle mogelijkheden om je culinaire creativiteit de vrije loop te laten en de lekkerste gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • In de ruime oven van 104 liter is er voldoende ruimte voor meerdere ovenschalen of een plaatpizza. Met een minimale oventemperatuur van 40°C is het ook ideaal voor het langzaam garen van vlees. Met de heteluchtfunctie bereid je een ovenschotel of lasagne gelijkmatig gaar.

Minpunten
  • Heeft geen extra werkruimte afdekplaat. Zonder snelstart moet je een extra knop indrukken om het gas te ontsteken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko GM15120DAPRNL

Bekijk of de Beko GM15120DAPRNL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.759.988.613, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!