1. blackfriday
  2. Beko FSS56000GW

Beko FSS56000GW Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko FSS56000GW 7.786.987.643. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko FSS56000GW. 

Specificaties Beko FSS56000GW
MerkBeko
Fabrikantcode7.786.987.643

Over Beko 7.786.987.643

De Beko FSS56000GW is een fantastisch keukenapparaat dat perfect is voor kleine keukens. Met zijn slanke ontwerp van 50 centimeter breed past hij gemakkelijk in elke hoek van de keuken. Dit traditionele elektrische fornuis heeft 4 kookzones, die eenvoudig kunnen worden ingesteld met de handige draaiknoppen aan de voorkant. Je kunt dus probleemloos meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden. Naast de kookzones beschikt dit fornuis ook over een ruime oven van maar liefst 60 liter. Met de boven- en onderwarmte functie kun je gelijkmatig bakken en braden, waardoor je heerlijke gerechten kunt bereiden. De oven heeft meerdere inschuifhoogtes, zodat je gemakkelijk meerdere gerechten tegelijkertijd kunt bakken, zoals bijvoorbeeld 2 pizza's. Voor een perfect knapperige pizzabodem kun je aan het einde van de baktijd alleen de onderwarmte inschakelen. Naast zijn functionaliteit biedt de Beko FSS56000GW ook handige opbergmogelijkheden. Onder de oven bevindt zich een opberglade waarin je al je ovenbenodigdheden, zoals ovenhandschoenen, bakpapier en springvormen, kunt opbergen. Zo heb je alles binnen handbereik tijdens het koken en bakken. Let op: het fornuis wordt geleverd zonder stekker, maar deze kun je gemakkelijk apart bestellen. Met de Beko FSS56000GW kun je voortaan zorgeloos koken en bakken in stijl!

Pluspunten
  • Met de afdekplaat is het eenvoudig om extra werkruimte te creëren. Dankzij de handige lade onder de oven heeft het fornuis extra opbergruimte.

Minpunten
  • Biedt geen boostfunctie voor het snel koken van een pan water.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko FSS56000GW

Bekijk of de Beko FSS56000GW mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.786.987.643, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!