1. Beko FSS52001DWNL

Beko FSS52001DWNL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko FSS52001DWNL FSS52001DW. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko FSS52001DWNL. 

Specificaties Beko FSS52001DWNL
MerkBeko
FabrikantcodeFSS52001DW

Over Beko FSS52001DW

Als je een kleine keuken hebt en op zoek bent naar een gasfornuis, dan is de Beko FSS52001DWNL de perfecte oplossing voor jou. Met een compacte breedte van 50 centimeter neemt dit gasfornuis weinig ruimte in beslag, waardoor het ideaal is voor kleinere keukens. Dit gasfornuis beschikt over 1 sterke brander, 2 normale branders en 1 sudderbrander, waarmee je moeiteloos een heerlijke maaltijd op tafel zet. Naast het kookgedeelte heeft dit gasfornuis ook een elektrische oven met een inhoud van maar liefst 60 liter. Hierin kun je bijvoorbeeld een smakelijke appeltaart of groentelasagne bakken. Dankzij de 3 inschuifhoogtes is het zelfs mogelijk om meerdere diepvriespizza's tegelijkertijd te bereiden. Bovendien maakt de Steam Shine functie het schoonmaken van de oven een fluitje van een cent. Door stoom de ovenruimte in te blazen, kun je de binnenkant eenvoudig schoonvegen met een vochtige doek. Met de Beko FSS52001DWNL haal je een veelzijdig gasfornuis in huis dat perfect past in kleinere keukens. Geniet van de mogelijkheid om snel en gemakkelijk heerlijke maaltijden te bereiden en maak het schoonmaken een stuk eenvoudiger dankzij de handige Steam Shine functie.

Pluspunten
  • Je kunt de pannendragers eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser. De ovendeur met zachte sluiting klapt nooit te hard dicht.

Minpunten
  • Heb je geen wokbrander waarmee je op een hoge temperatuur een gerecht kunt wokken?

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko FSS52001DWNL

Bekijk of de Beko FSS52001DWNL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko FSS52001DW, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!