1. Beko FSM62010DWNL

Beko FSM62010DWNL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko FSM62010DWNL 7.738.488.607. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko FSM62010DWNL. 

Specificaties Beko FSM62010DWNL
MerkBeko
Fabrikantcode7.738.488.607

Over Beko 7.738.488.607

De Beko FSM62010DWNL is een veelzijdig gasfornuis dat perfect is voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Met 4 kookzones biedt dit fornuis voldoende ruimte om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. Daarnaast heeft de oven een ruime inhoud van 66 liter en beschikt over 5 inschuifhoogtes, zodat je de bakplaten op de juiste hoogte kunt plaatsen. Met dit gasfornuis kun je gemakkelijk allerlei gerechten bereiden. Of je nu vis, aardappels of gegrilde groenten wilt maken, alles kan in één keer in de oven worden gebakken. Daarnaast kun je met de boven- en onderwarmte-functie perfecte cakes bakken, waarbij de warmte gelijkmatig aan alle kanten wordt verdeeld. En op woensdagavond is het natuurlijk pizza-avond! Met de snel voorverwarmen-functie warmt de oven extra snel op, zodat je pizza extra knapperig wordt. Veiligheid staat bij Beko voorop, daarom is de FSM62010DWNL voorzien van elektronische vonkontsteking. Met slechts één draai aan de knop ontsteekt de vlam. Mocht de vlam onverhoopt doven, dan zorgt de vlambeveiliging ervoor dat de gastoevoer wordt afgesloten. Zo kun je met een gerust hart koken en bakken, wetende dat je een betrouwbaar en veilig apparaat in huis hebt.

Pluspunten
  • Met een gemiddelde kookkwaliteit heb je meer opties om gerechten te bereiden. Je kunt de pannendragers eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser. De ovendeur sluit zachtjes en klapt nooit te hard dicht.

Minpunten
  • Heb geen wokbrander om gerechten op hoge temperatuur te wokken. Pannen glijden sneller weg op de geëmailleerde pannendragers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko FSM62010DWNL

Bekijk of de Beko FSM62010DWNL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.738.488.607, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!