1. Beko FSM62010DANL

Beko FSM62010DANL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko FSM62010DANL 7.785.886.206. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko FSM62010DANL. 

Specificaties Beko FSM62010DANL
MerkBeko
Fabrikantcode7.785.886.206

Over Beko 7.785.886.206

De Beko FSM62010DANL is een veelzijdig gasfornuis dat perfect is voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Met 4 kookzones biedt dit fornuis voldoende ruimte om meerdere gerechten tegelijkertijd te koken. De oven heeft een royale inhoud van 66 liter en maar liefst 5 inschuifhoogtes, waardoor je de mogelijkheid hebt om de hoogte van je bakplaat of ovenrooster aan te passen aan jouw behoeften. Met dit gasfornuis kun je gemakkelijk een grote variëteit aan gerechten bereiden. Of je nu vis, aardappels of gegrilde groenten wilt bakken, alles kan moeiteloos in één keer in de oven. Voor een zelfgebakken cake kun je kiezen voor boven- en onderwarmte, zodat je cake gelijkmatig gaart aan alle kanten. Op woensdagavond, wanneer het pizzatijd is, kun je snel voorverwarmen selecteren, zodat de oven extra snel opwarmt. Schakel vervolgens de pizzastand in en geniet van een heerlijk knapperige pizza. De Beko FSM62010DANL is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ook veilig. Met slechts één draai aan de knop wordt de vlam dankzij de elektronische vonkontsteking ontstoken. En als de vlam onverhoopt dooft, zorgt de vlambeveiliging ervoor dat de gastoevoer automatisch wordt afgesloten. Zo kun je met een gerust hart koken en genieten van je maaltijden, wetende dat je.

Pluspunten
  • Met een gemiddelde bereidingskwaliteit heb je meer opties om gerechten te bereiden. Je kunt de pannendragers eenvoudig in de vaatwasser schoonmaken. De ovendeur sluit zachtjes en klapt nooit te hard dicht.

Minpunten
  • Deze heeft geen wokbrander om gerechten op hoge temperatuur te wokken. Pannen glijden sneller weg op de geëmailleerde pannendragers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko FSM62010DANL

Bekijk of de Beko FSM62010DANL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.785.886.206, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!