1. blackfriday
  2. Beko FSM57100GW

Beko FSM57100GW Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko FSM57100GW 7.786.988.606. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko FSM57100GW. 

Specificaties Beko FSM57100GW
MerkBeko
Fabrikantcode7.786.988.606

Over Beko 7.786.988.606

De Beko FSM57100GW is een compacte en veelzijdige keramische kookplaat die perfect is voor kleine keukens of studio's. Met een breedte van slechts 50 centimeter past dit fornuis moeiteloos in elke ruimte. Met 4 kookzones biedt het voldoende ruimte om een gezonde maaltijd te bereiden. De oven van de Beko FSM57100GW beschikt over een heteluchtfunctie, waardoor je meerdere pizza's tegelijkertijd kunt bakken. Daarnaast is er ook een handige grillfunctie waarmee je een knapperig laagje op je ovenschotel kunt krijgen. Zelfs als je vergeet om je kip te ontdooien, is er geen probleem. Met de speciale ontdooifunctie kan je kip snel en veilig ontdooid worden zonder dat deze gaar wordt. Een ander groot voordeel van de Beko FSM57100GW is dat het schoonmaken een fluitje van een cent is. De katalytische achterwand is bedekt met een speciale coating die vet absorbeert. Hierdoor hoef je alleen maar een doekje door de ovenruimte te halen en is een extreem vuile oven verleden tijd. Kortom, de Beko FSM57100GW is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke keuze voor wie op zoek is naar een compact keramisch fornuis met veel handige functies.

Pluspunten
  • Je hoeft de katalytische achterwand niet te reinigen, aangezien vet en vuil worden verbrand. Met de heteluchtfunctie bereid je een ovenschotel of lasagne gelijkmatig. De ovendeur sluit zachtjes, zonder hard dicht te klappen.

Minpunten
  • Heeft geen boostfunctie om extra snel een pan water aan de kook te brengen. De ovenruimte is kleiner dan gemiddeld, met een inhoud van 55 liter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko FSM57100GW

Bekijk of de Beko FSM57100GW mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.786.988.606, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!