1. blackfriday
  2. Beko FSE1074N

Beko FSE1074N Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko FSE1074N 7.249.746.911. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko FSE1074N. 

Specificaties Beko FSE1074N
MerkBeko
Fabrikantcode7.249.746.911

Over Beko 7.249.746.911

De Beko FSE1074N is een compacte tafelmodel vriezer die perfect is voor kleine huishoudens van 1 of 2 personen. Deze vriezer is ideaal voor in een kleine keuken of studio. Met deze vriezer kun je eenvoudig restjes van gisteren invriezen of een extra diepvriespizza bewaren. Dankzij de Low Frost technologie is er minder ijsvorming in de vriezer. Hierdoor hoef je het apparaat slechts één of twee keer per jaar te ontdooien, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van je favoriete serie. Niet alleen blijven je boodschappen lekker smaken, zelfs na een langere tijd in de vriezer te hebben gelegen, maar de Beko FSE1074N produceert ook weinig geluid. Met een geluidsniveau van slechts 37 decibel, zul je amper merken dat het apparaat aanstaat. Dit betekent dat je geen last hebt van vervelende geluiden tijdens het koken of ontspannen in de keuken. Kies voor de Beko FSE1074N en geniet van de voordelen van een compacte vriezer die perfect past bij jouw behoeften. Bewaar je boodschappen moeiteloos en geniet van een stille en efficiënte vriezer in je keuken.

Pluspunten
  • Met Low Frost hoef je de vriezer maar 1 à 2 keer per jaar te ontdooien. Het is relatief stil met een geluidsniveau van slechts 37 decibel.

Minpunten
  • Heb een kortere levensduur door de basisklasse bouwkwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko FSE1074N

Bekijk of de Beko FSE1074N mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.249.746.911, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!