1. Beko BU1104N

Beko BU1104N Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko BU1104N 7.248.740.516. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko BU1104N. 

Specificaties Beko BU1104N
MerkBeko
Fabrikantcode7.248.740.516

Over Beko 7.248.740.516

De Beko BU1104N is de perfecte inbouwkoelkast voor kleine huishoudens van 1 of 2 personen. Met een capaciteit van 128 liter biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al je favoriete etenswaren. Of het nu gaat om pakken melk, stukken kaas, bakjes yoghurt of je favoriete salade, je kunt alles gemakkelijk kwijt op de stevige glazen plateaus. Zelfs een zware pot augurken is geen probleem! Wat deze koelkast echt bijzonder maakt, is het lage geluidsniveau van maximaal 35 decibel. Hierdoor kun je in alle rust thuis aan de keukentafel werken, zonder gestoord te worden door het lawaai van de koelkast. Bovendien zorgt de geavanceerde luchtcirculatie ervoor dat de temperatuur gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor het niet uitmaakt waar je je brie plaatst. De deur van de koelkast opent standaard naar rechts, maar je kunt de draairichting eenvoudig aanpassen naar links als dit beter past bij de indeling van je keuken. Met de Beko BU1104N haal je niet alleen een stijlvolle en praktische koelkast in huis, maar ook een apparaat dat perfect is afgestemd op jouw behoeften en wensen.

Pluspunten
 • 1

  .

  Je hoort nauwelijks dat hij aanstaat dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel. 2

  .

  Op elk plateau is het even koel door de luchtcirculatie. 3

  .

  De koelkast kan ook in niet verwarmde ruimtes, zoals een schuur of een garage, werken met een minimale omgevingstemperatuur van 10 graden Celsius.

Minpunten
 • Heeft een koelinhoud van 128 liter, wat minder ruim is dan de meeste 1-deurskoelkasten. Beschikt niet over een vershoudzone om je verse boodschappen langer te bewaren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko BU1104N

Bekijk of de Beko BU1104N mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.248.740.516, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!