1. Beko BCSA283E4SN

Beko BCSA283E4SN Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko BCSA283E4SN 7.520.120.015. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko BCSA283E4SN. 

Specificaties Beko BCSA283E4SN
MerkBeko
Fabrikantcode7.520.120.015

Over Beko 7.520.120.015

De Beko BCSA283E4SN is een inbouw koel-vriescombinatie die jouw voedsel langer vers houdt. Dankzij de CoolRoom lade blijft de temperatuur rond de 0 graden Celsius, waardoor je bijvoorbeeld een sappige biefstuk langer kunt bewaren. Met een totale capaciteit voor de boodschappen van 3 tot 4 personen, biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al jouw verse en bevroren producten. Deze koel-vriescombinatie wordt geleverd met een handig flessenrek, waar je gemakkelijk flessen water, champagne of cola kunt plaatsen. Dit bespaart ruimte op de plateaus, zodat je meer plek hebt voor andere etenswaren. Bovendien is de Beko BCSA283E4SN uitgerust met Low Frost technologie, waardoor er minder ijsvorming in de vriezer ontstaat. Dit betekent minder onderhoud en langere tijd zonder ijsvorming op de vrieslades en verpakkingen. Met de supervriezen en -koelenfunctie kun je de temperatuur in de koelkast tijdelijk verlagen, waardoor je boodschappen sneller kunnen afkoelen. Dit is ideaal voor het bewaren van bederfelijke producten en het behoud van hun kwaliteit. De Beko BCSA283E4SN is de perfecte keuze voor gezinnen of huishoudens van 3 tot 4 personen die op zoek zijn naar een betrouwbare en ruime koel-vriescombinatie die hun voedsel langer vers h.

Pluspunten
  • Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel hoor je bijna niet dat hij aan staat. In de vershoudzone blijven vlees en vis langer vers.

Minpunten
  • Heeft Low Frost, zodat je het vriesgedeelte 1 à 2 keer per jaar moet ontdooien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko BCSA283E4SN

Bekijk of de Beko BCSA283E4SN mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.520.120.015, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!