1. blackfriday
  2. Beko BBIM13301XPE

Beko BBIM13301XPE Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko BBIM13301XPE 7.724.086.734. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko BBIM13301XPE. 

Specificaties Beko BBIM13301XPE
MerkBeko
Fabrikantcode7.724.086.734

Over Beko 7.724.086.734

De Beko BBIM13301XPE maakt je keuken binnen no-time schoon. Met het pyrolyse programma van deze inbouw solo oven bereikt hij een temperatuur van ongeveer 480 graden Celsius, waardoor aangebrand vet en voedselresten worden verbrand. Na afloop hoef je alleen maar de asresten weg te halen. Met een ruime inhoud van 72 liter kun je een hele kalkoen bereiden of zelfs 2 taarten tegelijk bakken. Als je maaltijd klaar is, kun je het gerecht gemakkelijk uit de oven schuiven dankzij de telescopische rails. Wil je een knapperige geraspte kaaslaag op je lasagne of pastaschotel? Zet dan de grillfunctie aan. En als je niet zeker weet welke instellingen je moet gebruiken voor je maaltijd, kun je kiezen uit een van de 9 automatische kookprogramma's. Met de Beko BBIM13301XPE heb je niet alleen een krachtige en gebruiksvriendelijke oven, maar ook een apparaat dat je tijd en moeite bespaart bij het schoonmaken. Dankzij het pyrolyse programma hoef je nooit meer urenlang te schrobben om aangekoekte resten te verwijderen. En met een inhoud van 72 liter kun je met gemak grote maaltijden bereiden voor het hele gezin of zelfs voor een feestje. De telescopische rails maken het uiterst eenvoudig om hete gerechten veilig uit de oven te halen. En als je inspiratie nodig hebt voor je volgende maaltijd, kun je vertrouwen op de.

Pluspunten
  • Met het pyrolyse reinigingssysteem verbrandt de oven al het vuil en vet. Dankzij de telescopische rail haal jij je gerecht veilig uit de oven zonder jezelf te verbranden. Je kunt de oven redelijk eenvoudig bedienen dankzij het gebruiksgemak van de middenklasse.

Minpunten
  • De oven heeft geen functie om restjes eten op te warmen met een magnetron. Na het bereiden van je gerecht schakelt de oven niet automatisch uit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko BBIM13301XPE

Bekijk of de Beko BBIM13301XPE mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.724.086.734, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!