1. blackfriday
  2. Beko BBIM13300CDXE

Beko BBIM13300CDXE Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko BBIM13300CDXE 7.768.286.734. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko BBIM13300CDXE. 

Specificaties Beko BBIM13300CDXE
MerkBeko
Fabrikantcode7.768.286.734

Over Beko 7.768.286.734

Met de Beko BBIM13300CDXE bespaar je niet alleen tijd, maar ook onderhoud. Deze inbouw solo oven is uitgerust met katalytische wanden, waardoor vet en vuil automatisch boven de 200 graden Celsius verbranden. Het enige wat je daarna hoeft te doen, is met een doekje de oven schoonvegen en hij is weer helemaal spic en span. Dankzij de ruime inhoud van maar liefst 72 liter kun je eenvoudig een grote kalkoen of kip bereiden. Bovendien bieden de meerdere inschuifhoogtes de mogelijkheid om meerdere taarten of pizza's tegelijkertijd te bakken. De Beko BBIM13300CDXE is voorzien van 9 automatische kookprogramma's, waardoor je altijd de juiste instellingen hebt voor al je favoriete maaltijden. Of je nu lasagne of aardappelgratin maakt, de grillfunctie zorgt voor een extra knapperige laag. En wanneer je gerecht eenmaal klaar is, hoef je niet te worstelen om het uit de oven te halen. Met behulp van de telescopische rails kun je het gerecht namelijk moeiteloos en veilig uit de oven halen. Met de Beko BBIM13300CDXE haal je een praktische en veelzijdige oven in huis. Dankzij de katalytische wanden blijft de oven altijd schoon en met de verschillende kookprogramma's en inschuifhoogtes kun je eenvoudig de lekkerste gerechten bereiden. Geniet van een heerlijk knapperige lasagne of sappige kip, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Dankzij de uittrekbare rails kan je je gerecht uit de oven halen zonder jezelf te verbranden. De oven is vrij eenvoudig te bedienen dankzij zijn gemiddelde gebruiksvriendelijkheid.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko BBIM13300CDXE

Bekijk of de Beko BBIM13300CDXE mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.768.286.734, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!