1. Beko BBIC12000XD

Beko BBIC12000XD Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko BBIC12000XD 7.780.388.306. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko BBIC12000XD. 

Specificaties Beko BBIC12000XD
MerkBeko
Fabrikantcode7.780.388.306

Over Beko 7.780.388.306

De Beko BBIC12000XD is een geweldige inbouw oven voor degenen die van koken en bakken houden. Met een royale inhoud van 74 liter is er voldoende ruimte om grote gerechten te bereiden, zoals een hele kalkoen. Met de handige draaiknoppen kun je eenvoudig kiezen uit verschillende bereidingssystemen, zodat je altijd het perfecte resultaat krijgt. Wat deze oven echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden. Dankzij de 5 inschuifhoogten kun je meerdere ovenschotels en snacks gelijktijdig bakken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat iedereen tegelijk kan genieten van een heerlijke maaltijd. Daarnaast heeft de Beko BBIC12000XD een handige pizzastand, waarmee je zelfgemaakte pizza's een heerlijk krokante korst krijgen. En het beste van alles is dat het schoonmaken van de oven een fluitje van een cent is. Na het bakken giet je gewoon een laagje water op de bakplaat en activeer je de SteamShine functie. Het stoom weekt het vuil los, zodat je alleen maar een doekje door de ruimte hoeft te halen. Met de Beko BBIC12000XD wordt koken en bakken een waar genot!

Pluspunten
  • De ovenweekt het vuil los met stoom dankzij het hydrolysereinigingssysteem.

Minpunten
  • Door het basisklasse gebruiksgemak bedien je de oven minder gemakkelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko BBIC12000XD

Bekijk of de Beko BBIC12000XD mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.780.388.306, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!