1. Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh

Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh 7.282.340.590. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh. 

Specificaties Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh
MerkBeko
Fabrikantcode7.282.340.590

Over Beko 7.282.340.590

De Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh is een geweldige koel-vriescombinatie die perfect is voor gezinnen van 3 of 4 personen. Niet alleen is deze koelkast energiezuinig, met energieklasse B, maar je bespaart ook nog eens tot wel € 740,- op je energiekosten gedurende de levensduur van het apparaat. De Harvest Fresh lade is een fantastische toevoeging aan deze koelkast. Deze lade bootst het natuurlijke daglicht na door middel van verschillende kleuren. Hierdoor blijven je groenten en fruit langer vers en behouden ze meer vitamines. Daarnaast is deze koelkast ook nog eens erg stil, met slechts 31 decibel. Dit betekent dat je rustig aan de keukentafel kunt werken zonder gestoord te worden door het geluid van de koelkast. Deze koel-vriescombinatie heeft niet alleen een lade voor bosbessen en aardbeien, maar ook een extra koude lade voor vlees en vis. Hierdoor blijven je zuivelproducten ook langer goed. Daarnaast zijn er ook nog 3 vriesladen onderin de koel-vriescombinatie. Hier kun je pizzadozen, borrelsnacks en zelfs kipsaté bewaren. Met No Frost hoef je je nooit meer zorgen te maken over het ontdooien van je vriezer. Kortom, de Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh is een geweldige koel-vriescombinatie die aan al je behoeften voldoet en je leven een stuk gemakkelijker maakt.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een energieklasse B, wat betekent dat hij zuinig in gebruik is en dus goed is voor het milieu. Met een geluidsniveau van slechts 31 decibel hoor je bijna niet dat hij aanstaat. In de vershoudzone blijven vlees en vis langer vers.

Minpunten
  • Je stelt de luchtvochtigheid van de Harvest Fresh lade niet zelf in.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh

Bekijk of de Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.282.340.590, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!