1. Beko B5RCNE406LXBRW

Beko B5RCNE406LXBRW Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko B5RCNE406LXBRW 7.282.343.703. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko B5RCNE406LXBRW. 

Specificaties Beko B5RCNE406LXBRW
MerkBeko
Fabrikantcode7.282.343.703

Over Beko 7.282.343.703

De Beko B5RCNE406LXBRW koel-vriescombinatie zorgt ervoor dat je groenten en fruit langer vers blijven. Met de HarvestFresh vershoudlade kun je deze producten op een optimale manier bewaren. Deze lade bootst met behulp van speciale lichttechnologie een zonnecyclus na, waardoor de vitaminen langer behouden blijven. Daarnaast kun je met de EverFresh functie zelf de luchtvochtigheid instellen, zodat je groenten en fruit nog langer vers blijven. Naast de speciale lades voor groenten en fruit, is er ook een aparte lade in het koelgedeelte waar je je favoriete kaasjes voor bij de borrel kunt bewaren. Voor diepvriesproducten, zoals pizza's en broden, is er een ruim vriesgedeelte beschikbaar. En als je een grote ijstaart hebt, kun je deze gemakkelijk kwijt in de extra ruime Max Store vrieslade. Deze koel-vriescombinatie biedt ook flexibiliteit. Als je meer ruimte nodig hebt in de koelkast, kun je het vriesgedeelte eenvoudig instellen als extra koelruimte. Met 4 plateaus kun je al je bakjes yoghurt, beleg en tapashapjes netjes ordenen. Kortom, de Beko B5RCNE406LXBRW is de perfecte koel-vriescombinatie om al je verse en diepvriesproducten op een efficiënte en georganiseerde manier te bewaren.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een energieklasse C, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en dus goed voor het milieu. In de HarvestFresh vershoudzone blijven groente en fruit langer vitamines behouden dankzij speciale lichttechnologie. Met de MultiZone kun je het vriesgedeelte ook als koelgedeelte instellen, waardoor je extra ruimte hebt voor boodschappen.

Minpunten
  • De koelkast is niet geschikt om te gebruiken in een koude, onverwarmde omgeving. Het heeft geen handgreep, waardoor je de deur van de koelkast niet snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko B5RCNE406LXBRW

Bekijk of de Beko B5RCNE406LXBRW mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.282.343.703, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!