1. Beko B5RCNE406HXB

Beko B5RCNE406HXB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko B5RCNE406HXB 7.282.343.707. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko B5RCNE406HXB. 

Specificaties Beko B5RCNE406HXB
MerkBeko
Fabrikantcode7.282.343.707

Over Beko 7.282.343.707

In de Beko B5RCNE406HXB koel-vriescombinatie kun je gemakkelijk de boodschappen voor 3 of 4 personen bewaren. Met maar liefst 4 plateaus is er voldoende ruimte voor al je bakjes yoghurt, beleg en tapashapjes. En met de speciale HarvestFresh vershoudlade kun je je verse groenten en fruit langer vers houden. Deze lade maakt gebruik van een unieke licht technologie die een natuurlijke zonnecyclus nabootst, waardoor de vitaminen in je voedsel langer behouden blijven. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie een speciale lade onderin het koelgedeelte, waarin je de kaasjes voor bij de borrel kunt bewaren. En in het vriesgedeelte heb je voldoende ruimte voor je favoriete diepvriespizza's en broden. Maar dat is nog niet alles! Deze koel-vriescombinatie heeft ook een extra ruime Max Store vrieslade waarin je zelfs een grote ijstaart kunt bewaren. En als je meer ruimte nodig hebt in de koelkast, kun je het vriesgedeelte gemakkelijk instellen als extra koelruimte. Met de Beko B5RCNE406HXB heb je dus altijd voldoende ruimte om al je boodschappen vers en georganiseerd te bewaren.

Pluspunten
  • De koelkast heeft energieklasse D, wat betekent dat het zuinig in gebruik is en goed voor het milieu. In de HarvestFresh vershoudzone blijven groenten en fruit langer vitamines behouden dankzij speciale lichttechnologie. Met de MultiZone kun je het vriesgedeelte ook instellen als koelgedeelte, zodat je extra ruimte hebt voor boodschappen.

Minpunten
  • De koelkast is niet geschikt voor gebruik in een onverwarmde, koude omgeving. Hij heeft geen handvat, waardoor je de deur van de koelkast niet snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko B5RCNE406HXB

Bekijk of de Beko B5RCNE406HXB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.282.343.707, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!