1. blackfriday
  2. Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh

Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh 7.282.943.716. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh. 

Specificaties Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh
MerkBeko
Fabrikantcode7.282.943.716

Over Beko 7.282.943.716

De Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh is een koel-vriescombinatie die perfect is voor gezinnen van 3 of 4 personen. Wat deze koelkast zo bijzonder maakt, is de HarvestFresh zone die ervoor zorgt dat je voedsel langer vers blijft. Met behulp van 3 verschillende kleuren bootst deze zone een dag na, waardoor je broccoli, perziken en paprika's hun versheid behouden. Maar maak je geen zorgen, je kunt de rest van je etenswaren op elke gewenste manier indelen. Dankzij de geavanceerde luchtcirculatie is de temperatuur zowel bovenin als onderin de koelkast gelijk, zodat je altijd een indeling kunt kiezen die bij jouw behoeften past. Wat deze koel-vriescombinatie nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat hij fluisterstil is. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel merk je bijna niet dat de koelkast aanstaat. Dus terwijl je 's avonds geniet van een spannende film, hoef je je geen zorgen te maken over storend gezoem op de achtergrond. Bovendien blijft het rooster van deze koelkast stofvrij dankzij de slimme afdekking aan de achterkant. Hierdoor bespaar je kostbare tijd en energie op onderhoud. Kortom, de Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh is de ideale koel-vriescombinatie voor gezinnen die op zoek zijn naar een efficiënte en stille koelkast met innovatieve functies.

Pluspunten
  • Dankzij de energieklasse C bespaar je tot wel € 572,- aan energie gedurende de levensduur. Het lage geluidsniveau van 35 decibel zorgt ervoor dat je ongestoord naar series kunt kijken.

Minpunten
  • De maximale koelinhoud van 210 liter zorgt voor minder ruimte voor boodschappen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh

Bekijk of de Beko B5RCNE366HXB1 Harvest Fresh mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.282.943.716, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!